Leidinggeven-afdelingsbijdragen

Online cursus Leidinggeven, afdelingsbijdragen

De online cursus 'Leidinggeven, afdelingsbijdragen' presenteert je een doeltreffende methode om een goed overzicht te krijgen van de (financiële) bijdrage van jouw afdeling. Je leert om je afdeling optimaal te laten presteren door onder andere het toepassen van de Plan-Do-Check-Act-cirkel. 

Hoe realistisch is het wat de baas van jouw afdeling vraagt? Wil je een korte en krachtige uitleg om de bijdrage van jouw afdeling aan de onderneming scherp in beeld te krijgen? Volg dan deze compacte online cursus!

Doel van de cursus

De online cursus 'Leidinggeven, afdelingsbijdragen' presenteert je een doeltreffende methode om een goed overzicht te krijgen van de (financiële) bijdrage van de afdeling waar je zelf bij betrokken bent. Deze online training is praktisch en leert je onder andere werken met de Plan-Do-Check-Act-cirkel.

Wat kan of ken je na de cursus

  • Verkrijgen (financieel) overzicht van jouw afdeling
  • Werken met Plan-Do-Check-Act-cirkel (PDCA)
  • Je afdeling optimaal laten presteren door verandermanagement en toepassen PDCA 

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Leidinggeven, afdelingsbijdragen' duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding

De-learning is geschikt voor iedereen die in een leidinggevende positie betrokken is bij het denkwerk over hoe de eigen afdeling het beste kan bijdragen aan de onderneming als geheel. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Plannen en organiseren, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus 'Leidinggeven, afdelingsbijdragen' bestaat uit:VideoCollege, E-Book, Begrippenlijst, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Leerjournaal, Vragen en opdrachten, Samenvatting.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module

Toetsing

De online cursus 'Leidinggeven, afdelingsbijdragen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!