Er is op dit moment 1 persoon aan het leren...

Jouw persoonlijke leerreis start hier

Op Veiligheidsdomein vind je een aanbod van 1126 E-learnings, Media, Samenvattingen, Video's en meer. Allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling als professional.

Starten met leren

Recent toegevoegd

Reanimeren
Reanimeren
Bekijk E-learning
Algemene Verordening Gegevensbescherming
Algemene Verordening Gegevensbescherming
Bekijk E-learning
 Welkom in de online academie!
 Welkom in de online academie!
Bekijk E-learning
  Hoe draag ik bij aan een duurzame wereld?
  Hoe draag ik bij aan een duurzame wereld?
Bekijk E-learning
Mental MindSet 10: Verantwoordelijkheid
Mental MindSet 10: Verantwoordelijkheid
Bekijk E-learning
Mental MindSet 9: Positiviteit
Mental MindSet 9: Positiviteit
Bekijk E-learning

Best beoordeelde experts

Martijn van Weeghel
Beoordeling 8.8
Fanja Hubers
Beoordeling 9.5
Marjolein Bongers
Beoordeling 9.3
Marien Zonnenberg
Beoordeling 9.2
Chris Snellen van Vollenhoven
Beoordeling 10
Claudia Sangers
Beoordeling 10

Populaire leertypes

Audioboeken
Audioboeken
Bekijk alle 25
Testen
Testen
Bekijk alle 3
E-learnings
E-learnings
Bekijk alle 32
Video's
Video's
Bekijk alle 5

Een leven lang leren met Veiligheidsdomein

Blijf jezelf ontwikkelen met speciaal voor Veiligheidsdomein ontwikkelde thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Zelfhulpcursussen, Praktische cursussen of Computervaardigheden. Ontdek het zelf en bekijk alle thema's bij het filtermenu.

Ben je op zoek om jezelf verder te verdiepen in competenties als Aanpassingsvermogen, Zelfvertrouwen of Motiveren? Het maakt niet uit of je nu een MBO+, MBO of Niveau niet vereist opleiding hebt, voor iedereen zijn er waardevolle online cursussen te vinden. Wij bieden trainingen aan van meerdere Nederlandse opleiders en specialisten zoals Martijn van Weeghel, Machiel Emmering, Paulo Lopes en Fanja Hubers.

Tot slot, heb je inspiratie nodig? Bekijk dan ons actuele overzicht van de Top 10 meest populaire trainingen.


Een leven lang leren met Veiligheidsdomein

Ben je er klaar voor om jouw carrière een boost te geven? Kies uit een van onderstaande abonnementen en begin gelijk met leren. Abonnementen zijn uiteraard maandelijks opzegbaar. Heel veel leerplezier!

Zelf leren

Features:

  • 1 account
  • Onbeperkt toegang
  • 1126 leerobjecten
Direct starten

Veelgestelde vragen

De Veiligheidsdomein online academy is een online leerplatform gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Je kunt op Veiligheidsdomeinonbeperkt leren, lezen en luisteren naar 1126 professionele online trainingen, luisterboeken, podcasts, kranten en meer. Al het leeraanbod is 24 uur per dag online beschikbaar op je pc, tablet en mobiel.

Veiligheidsdomein werkt nauw samen met een groot aantal gespecialiseerde opleiders en experts. Onze opleiders behoren tot de besten van hun vakgebied en monitoren dagelijks of hun content nog actueel en passend is. Het aanbod wordt wekelijks aangevuld en/ of vernieuwd.

Vrijwel alle online cursussen bieden een officieel certificaat als je ze met goed gevolg hebt afgerond. Ook de meeste overige leeritems geven een bewijs van deelname als je ze hebt gevolgd. Het certificaat of bewijs van deelname wordt direct na afronden bij je profiel geplaatst en kun je uiteraard gebruiken in je profiel of cv op LinkedIn of At Monday.

Onze opleiders en experts verzorgen regelmatig live leersessies waar je als gebruikers onbeperkt toegang hebt. Tijdens de live sessies worden actuele onderwerpen besproken, kun je vragen stellen en kun je contacten leggen met medestudenten. In de Live Leren Agenda vind je direct terug wanneer onderwerpen worden behandeld. We maken voor onze live leersessies onder andere gebruik van Webinars, Zoom en Clubhouse.

Het aanbod

Geen resulaten gevonden die aan de filters voldoen.