Er is op dit moment 1 persoon aan het leren...

Welkom op de Veiligheidsdomein academy

Op Veiligheidsdomein vind je een aanbod van 1228 E-learnings, Media, Audioboeken, Video's en meer. Allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling als professional.

Starten met leren

Recent toegevoegd

Update Cinema4D 2023 en Cinema4D Lite R25
Update Cinema4D 2023 en Cinema4D Lite R25
Bekijk E-learning
Fundament van succes
Fundament van succes
Bekijk Audioboek
De feel good-factor
De feel good-factor
Bekijk Audioboek
Hooggevoeligheid op de werkvloer
Hooggevoeligheid op de werkvloer
Bekijk E-learning
wat is de Metaverse?
wat is de Metaverse?
Bekijk E-learning
Omarm je lijf
Omarm je lijf
Bekijk Audioboek

Best beoordeelde expers

Lean Six Sigma Groep
Beoordeling 10
House of Social Media
Beoordeling 10
Sherell Martini
Beoordeling 10
Claudia Sangers Productions
Beoordeling 10
de Volkskrant
Beoordeling 10
Algemeen Dagblad
Beoordeling 10

Populaire leertypes

Audioboeken
Audioboeken
Bekijk alle 26
Testen
Testen
Bekijk alle 3
Video's
Video's
Bekijk alle 6
E-learnings
E-learnings
Bekijk alle 38

Een leven lang leren met Veiligheidsdomein

Blijf jezelf ontwikkelen met speciaal voor Veiligheidsdomein ontwikkelde thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Balans werk en privé, Computervaardigheden of Persoonlijke groei. Ontdek het zelf en bekijk alle thema's bij het filtermenu.

Ben je op zoek om jezelf verder te verdiepen in competenties als Creativiteit, Luisteren of Initiatief nemen? Het maakt niet uit of je nu een HBO, Niveau niet vereist of MBO opleiding hebt, voor iedereen zijn er waardevolle online cursussen te vinden. Wij bieden trainingen aan van meerdere Nederlandse opleiders en specialisten zoals Trouw, Optijd.nu, Onderwijs2Go en House of training.

Tot slot, heb je inspiratie nodig? Bekijk dan ons actuele overzicht van de Top 10 meest populaire trainingen.


Een leven lang leren met Veiligheidsdomein

Ben je er klaar voor om jouw carrière een boost te geven? Kies uit een van onderstaande abonnementen en begin gelijk met leren. Abonnementen zijn uiteraard maandelijks opzegbaar. Heel veel leerplezier!

Zelf leren

Features:

  • 1 account
  • Onbeperkt toegang
  • 1228 leerobjecten
Direct starten

Veelgestelde vragen

De Veiligheidsdomein online academy is een online leerplatform gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Je kunt op Veiligheidsdomeinonbeperkt leren, lezen en luisteren naar 1228 professionele online trainingen, luisterboeken, podcasts, kranten en meer. Al het leeraanbod is 24 uur per dag online beschikbaar op je pc, tablet en mobiel.

Veiligheidsdomein werkt nauw samen met een groot aantal gespecialiseerde opleiders en experts. Onze opleiders behoren tot de besten van hun vakgebied en monitoren dagelijks of hun content nog actueel en passend is. Het aanbod wordt wekelijks aangevuld en/ of vernieuwd.

Vrijwel alle online cursussen bieden een officieel certificaat als je ze met goed gevolg hebt afgerond. Ook de meeste overige leeritems geven een bewijs van deelname als je ze hebt gevolgd. Het certificaat of bewijs van deelname wordt direct na afronden bij je profiel geplaatst en kun je uiteraard gebruiken in je profiel of cv op LinkedIn of At Monday.

Onze opleiders en experts verzorgen regelmatig live leersessies waar je als gebruikers onbeperkt toegang hebt. Tijdens de live sessies worden actuele onderwerpen besproken, kun je vragen stellen en kun je contacten leggen met medestudenten. In de Live Leren Agenda vind je direct terug wanneer onderwerpen worden behandeld. We maken voor onze live leersessies onder andere gebruik van Webinars, Zoom en Clubhouse.

Het aanbod

Geen resulaten gevonden die aan de filters voldoen.