Retail, horeca & toerisme

Ben je gastvrij en maak je het mensen graag naar de zin? Ben je stressbestendig en weet je je concentratie ook tijdens piekuren vast te houden?  Dan zijn de e-learnings Retail, Horeca & Toerisme echt iets voor jou. De leeritems in dit thema ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden, zoals kassawerkzaamheden, dranken serveren en bereiden, klantenservice, voorraadbeheer en assortiment samenstelling. 

 

Retail, horeca & toerisme

Het aanbod

Basiskennis van EHBO
Basiskennis van EHBO
  • E-learning
  • 4 uur
  • 10
Basiskennis van bedrijfshulpverlening (BHV)
Basiskennis van bedrijfshulpverlening (BHV)
  • E-learning
  • 3 uur
Brandveiligheid
Brandveiligheid
  • E-learning
  • 2 uur
  • 9,5
Als de koning je klant zou zijn
Als de koning je klant zou zijn
  • Audioboek
  • 3 uur
  • 9,3
Ultieme klantgerichtheid
Ultieme klantgerichtheid
  • E-learning
  • 1 uur
  • 9,1
Basis verkoopgesprek voeren
Basis verkoopgesprek voeren
  • E-learning
  • 8 uur
  • 9
Kassawerkzaamheden
Kassawerkzaamheden
  • E-learning
  • 8 uur
  • 8,9
Ultieme klantgerichtheid voor leidinggevenden
Ultieme klantgerichtheid voor leidinggevenden
  • E-learning
  • 1 uur
  • 8,8
Klanttypen
Klanttypen
  • E-learning
  • 9 uur
  • 8,5
Klachtenbehandeling horeca
Klachtenbehandeling horeca
  • E-learning
  • 1 uur
  • 10
Kascontrole
Kascontrole
  • E-learning
  • 2 uur
Werken met wisselgeld
Werken met wisselgeld
  • E-learning
  • 1 uur
Klantgericht denken en handelen
Klantgericht denken en handelen
  • E-learning
  • 1 uur
Krachtig contact met je klant
Krachtig contact met je klant
  • E-learning
  • 1 uur
Samenstellen van een sterk assortiment
Samenstellen van een sterk assortiment
  • E-learning
  • 6 uur
  • 10
Assortimentaanpassing: Je assortiment actueel en aantrekkelijk
Assortimentaanpassing: Je assortiment actueel en aantrekkelijk
  • E-learning
  • 1 uur
Efficiënt voorraadbeheer
Efficiënt voorraadbeheer
  • E-learning
  • 1 uur
  • 8
Doeltreffende klantbenadering
Doeltreffende klantbenadering
  • E-learning
  • 1 uur
  • 8
Bereidingstechnieken voor in de keuken
Bereidingstechnieken voor in de keuken
  • E-learning
  • 1 uur
  • 8
Vis en schaaldieren
Vis en schaaldieren
  • E-learning
  • 1 uur
Dranken bereiden en serveren
Dranken bereiden en serveren
  • E-learning
  • 1 uur
  • 8
Hygiëne in de horeca
Hygiëne in de horeca
  • E-learning
  • 1 uur
Thee in de horeca
Thee in de horeca
  • E-learning
  • 1 uur
  • 10
Voedselallergie en veiligheid
Voedselallergie en veiligheid
  • E-learning
  • 1 uur
Agressieve klanten
Agressieve klanten
  • E-book
Sociale hygiëne
Sociale hygiëne
  • E-learning
  • 1 uur
  • 10
Human2human: de nieuwe klantrelatie
Human2human: de nieuwe klantrelatie
  • Audioboek
  • 3 uur
  • 10
Kloteklanten 3.0
Kloteklanten 3.0
  • Audioboek
  • 4 uur
  • 10
E-book Samenstellen van een sterk assortiment
E-book Samenstellen van een sterk assortiment
  • E-book
Six Star Service: maak een onvergetelijke indruk op je klanten
Six Star Service: maak een onvergetelijke indruk op je klanten
  • Audioboek
  • 3 uur